Proizvode kupljene ili naručene u web-shopu šaljemo isključivo na području Republike Hrvatske, a dostava se obavlja prema uvjetima naših vanjskih partnera.

Dostava za sve narudžbe iznad 500,00 kuna je besplatna, a za narudžbe manje od 500,00 kuna cijena dostave iznosi 35,00 kuna.

Osim dostave robe na adresu odabranog primatelja, kupac se prilikom kupovine u web-shopu može odlučiti i za preuzimanje kupljene robe u prodajnom prostoru prodavatelja.

U tom slučaju se prilikom narudžbe u web-shopu kao adresa dostave navodi adresa fizičke trgovine prodavatelja: Music Wheel, Instrument & Music Shop, Ozaljska 96, 10 000 Zagreb i trošak dostave se ne naplaćuje, odnosno ukupan iznos narudžbe se umanjuje za 35,00 kuna.

Vezano uz način plaćanja, postupak je slijedeći:

  • ako se plaćanje provodi direktnom bankovnom transakcijom kupac prilikom uplate samostalno umanjuje iznos svoje narudžbe za 35,00 kuna
  • ako se radi o kartičnom plaćanju, kupac kroz sustav nije u mogućnosti odmah umanjiti ukupan iznos za naplatu nego korekciju iznosa narudžbe za vrijednost 35,00 kuna provodi prodavatelj prilikom autorizacije plaćanja na Corvus Pay platformi