Music Wheel logo

O nama

Dobro došli u Music Wheel!

Tko smo i gdje se nalazimo?

Mi smo obiteljski music shop na Trešnjevci s poslovnicom u Ozaljskoj 96. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 10 do 19 sati.

Ideja Music Wheel-a je biti „trgovina iz susjedstva“, mjesto susreta i mjesto razmjene iskustava, ali naravno i mjesto na kojem možete pronaći instrumente i opremu koji bi Vam mogli zatrebati. Budući da u slobodno vrijeme i sami sviramo, možemo razumjeti želje i potrebe te nedoumice većine naših posjetitelja, neovisno o tome radi li se o hobi sviračima ili nešto naprednijim ili čak profesionalnim glazbenicima.

 

Razlog za posjetiti Music Wheel

Uvijek ćemo vrlo rado odgovoriti na Vaša pitanja i truditi se pružiti Vam najbolje iskustvo kupovine,  kako u poslovnici tako i na našem web-shopu, putem kojeg nas također možete pitati sve što Vas zanima.

 

Naš asortiman

S obzirom da i sami najviše slušamo rock, blues te country&folk glazbu, i naša ponuda je orijentirana na instrumente koji ih prate (elektro-akustične i akustične gitare, električne i bas gitare, mandoline, banjo i  ukulele) te pripadajuću opremu.
Međutim, kako „rastemo“, tako osluškujemo i što nas Vi tražite te nastojimo proširiti naš asortiman, pa možda već u trenutku čitanja ove sekcije imamo u ponudi i neku kategoriju proizvoda koja ovdje nije navedena.

 

I za kraj…

Istražite našu ponudu, posjetite nas u poslovnici i isprobajte naše instrumente, pratite nas na društvenim mrežama i postanite dio naše Music Wheel zajednice!

 

Želimo Vam puno lijepih trenutaka uz glazbu!

Vaša košarica
Vaša košarica je prazna
Započnite kupovinu
0