O nama

Music Wheel, Instrument & Music Shop

Zagreb, Ozaljska 96, tel: 01 2921-253

Music Wheel music shop je otvoren početkom 2020. godine i naša intencija je bila stvaranje mjesta za susret s ljudima kojima je svirka strast, koje sviranje inspirira i kod kojih glazba potiče pozitivne emocije i puni ih  dobrom energijom, kao i nas.

Ideja Music Wheel-a je biti „trgovina iz susjedstva“ u kojoj možete pronaći glazbene instrumente i opremu prvenstveno namijenjenu ljubiteljima rock, blues i country & folk glazbe,  no kako nas srećom posjećuju i glazbenici klasične provenijencije osluškujemo što je potrebno i njima, te se trudimo nabaviti opremu i za njihove potrebe.

Kako smo i sami hobi svirači vjerujemo da razmjena iskustava s drugim sviračima i glazbenicima svih profila i generacija kroz razgovor i interakciju osobnim kontaktom obogaćuje naš život, bilo na način da učimo od naših posjetitelja ili da s njima jednostavno razmjenjujemo mišljenja i stavove, i „kužimo svijet“. 

Veselimo se svima – od ozbiljnih svirača, koji točno znaju što žele i čije mišljenje respektiramo, do početnika svih uzrasta.😊 Divno je vidjeti klince i sjaj u njihovim očima pri pogledu na instrumente koje s divljenjem promatraju, ali je isto tako lijepo odgovoriti i na sramežljiva pitanja i suzdržane poglede ljudi koji u svojim srednjim godinama žele nadoknaditi propuštenu priliku i naučiti svirati instrument koji ih je zvao još u mladosti.

Uvijek nam je drago razmijeniti mišljenja i dati sugestije oko izbora prave opcije za takve inspirativne priče i uvijek  ćemo se truditi biti na raspolaganju za asistenciju kada nas zatražite. Posebno se veselimo i našim  sviračima u zlatnim godinama i gledajući njih nadamo se da ćemo s istim entuzijazmom i sami doći tamo gdje su oni već stigli, nešto malo prije nas.😊

Zato, dođite, posjetite nas, provjerite što nudimo, zasvirajte i možda Vas nešto iz našeg shopa inspirira! 🎸🎵

No, ako ili kada možda niste u mogućnosti doći do nas u Ozaljsku 96, a baš biste trebali nešto iz naše ponude, svoju kupovinu možete u samo par klikova obaviti i u našem web-shopu! A mi ćemo Vam što je prije moguće Vašu narudžbu dostaviti prema Vašim željama… 🚚

Košarica
Vaša košarica je prazna
Započnite kupovinu
0