Pravila privatnosti

Zaštita privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Želimo da se kod nas osjećate sigurno te postupamo u skladu s tim i zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebno novoj europskoj Općoj uredbi o zaštiti podataka koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. godine. U nastavku Vas informiramo o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava.

Naziv i kontakt podaci voditelja obrade

Odgovornost za obradu osobnih podataka kupaca u internet trgovini Music Wheel, Instrument & Music Shop snosi: Konsonanca d.o.o. iz Zagreba, Garićgradska 13, email; info@musicwheel.hr .

Kao kupac imate pravo dobiti informacije o postupanju s Vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje Vaših prava. Za osnovne informacije ili brze ispravke možete nas kontaktirati putem e-maila.

 

Zaštita privatnosti na internetu za posjetitelje internetske stranice www.musicwheel.hr

 

Sljedeće odredbe su dijelovi Izjave:

Podaci koje obrađujemo
Upotreba informacija
Opredjeljenje tvrtke za zaštitu privatnosti
Vaše pravo pristupa
Izmjene izjave o privatnosti korisnika na internetu
Zaštita osobnih podataka djece na web stranici www.musicwheel.hr
Poruke u elektroničkom obliku
Pravila o kolačićima (cookies)

 

Podaci koje obrađujemo

Pristup internet trgovini društva Konsonanca d.o.o. na web-adresi www.musicwheel.hr  je slobodan i ne traži se registracija. Ukoliko se ipak odlučite registrirati, osobni podaci koje ste unijeli prilikom registracije neće biti vidljivi ostalim registriranim ili neregistriranim korisnicima. Davanje osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka nego što je doista potrebno za vaše sudjelovanje u kupovini na našim stranicama. Prilikom Vaše kupovine mogu se obrađivati sljedeći osobni podaci: ime i prezime, adresa, adresa elektroničke pošte, telefon. Uz to, imate mogućnost unijeti i dodatne osobne podatke, ukoliko to želite.

 

Upotreba informacija

Vaše  prikupljene osobne podatke koristimo samo za obradu i realizaciju Vaše narudžbe.

 

Opredjeljenje tvrtke za zaštitu privatnosti

Konsonanca d.o.o.  je aktivno angažirana na tekućim inicijativama za očuvanje prava na privatnost. Izjava o privatnosti potrošača na internetskim stranicama Music Wheel, Instrument & Music Shop-a  primjenjuje navedena načela na online poslovanje s korisnicima, te definira opredjeljenje prodavatelja za zaštitu njihove privatnosti.

 

Vaše pravo pristupa

Ako zatražite, priopćit ćemo Vam sve informacije koje posjedujemo o Vama i poslati Vam ih ili izbrisati u skladu s primjenjivim zakonom. Ako mislite da je neka informacija koju o Vama posjedujemo netočna ili nepotpuna, molimo Vas da nam se bez odlaganja obratite. Svaku takvu netočnu ili nepotpunu informaciju ćemo odmah ispraviti.

 

Izmjene Izjave o privatnosti na internetskoj stranici www.musicwheel.hr

Sve izmjene naše Izjave o privatnosti bit će objavljene ovdje kako biste u potpunosti bili obaviješteni o zaštiti privatnosti koju nudimo.

 

Zaštita osobnih podataka djece na web stranici www.musicwheel.hr

U neposrednoj komunikaciji s djecom putem interneta uviđamo jedinstvene probleme koje predstavlja zaštita njihove privatnosti. Naše web stranice koje bi mogle privući djecu i eventualno prikupljaju osobne podatke djece mlađe od 14 godina izrađene su u namjeri da u najvećoj mogućoj mjeri štite prava djece i njihovu privatnost. Sukladno toj namjeri i nastojanju mi:

  • NE obrađujemo osobne podatke pomoću kojih se može kontaktirati s djecom preko interneta
  • NE obrađujemo osobne podatke za kontaktiranje izvan interneta
  • NE dostavljamo trećim osobama nikakve osobne podatke
  • NE omogućujemo djeci da bez dozvole roditelja javno objavljuju ili na drugi način distribuiraju osobne podatke ili druge materijale koje nam šalju i pomoću kojih ih se može kontaktirati

 

Poruke u elektroničkom obliku

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s Vašim osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili komentarom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

 

Pravila o kolačićima (cookies)

Kako bismo učinili našu internetsku stranicu lakšom i ugodnijom za korištenje, koristimo kolačiće kroz cijelu stranicu. Kolačići su mali dijelovi podataka koji nam omogućuju usporedbu novih i prošlih posjetitelja. Pomoću kolačića možemo razumjeti kako korisnici koriste našu stranicu i oni nam daju podatke kojima možemo iskustvo korisnika učiniti još ugodnijim i učinkovitijim u budućnosti.

Kolačići ne pohranjuju nikakve osobne podatke korisnika i identifikacijski podaci nikada neće biti pohranjeni. Ako želite izbjeći korištenje kolačića, morate prilagoditi postavke Vašeg računala na način da se brišu svi kolačići internetskih stranica i/ili da dobijete obavijest putem upozorenja ako se kolačići pohranjuju. 

Više informacija o kolačićima i načinu na koji ih koristimo možete pronaći na našoj stranici Politika kolačića

Ova Pravila privatnosti primjenjuju se do opoziva.

Košarica
Vaša košarica je prazna
Započnite kupovinu
0