Music Wheel logo

NUX MIGHTY 20 BT, digitalno pojačalo za električnu gitaru

0502020005

159,00 

Nux logo

Prodajno mjesto Zagreb
Ozaljska 96 (Trešnjevka)

Brza dostava
unutar 2-5 radnih dana

  Besplatna dostava
  za narudžbe iznad 65,00€

Cijena dostave 4,65€
za narudžbe do 65,00€

 Sigurno plaćanje karticama
 do 24 rate

Nux Mighty 20 BT pojačalo za električnu gitaru snage 20W s brojnim opcijama.

Specifikacije proizvoda

Nux Mighty 20 BT
  • stil pojačala: combo
  • tip pojačala: modeling
  • snaga: 20W
  • efekti: Modulation, Delay, Reverb
  • zvučnici: 1

Opis proizvoda

Nux Mighty 20 BT

Nux Mighty 20 BT pojačalo za električnu gitaru snage 20W s brojnim opcijama. Opcije uključuju digitalne efekte, 4 kanala, izlaz za slušalice i  ugrađen štimer. Bluetooth opcija omogućava povezivanje s aplikacijom za podešavanje zvuka ili vježbanje uz vaše omiljene backing trackove. Također, na ovo pojačalo možete spojiti bilo koji glazbeni uređaj i putem 3,5 mm AUX-IN.

Radi se o pojačalu koje je dovoljno glasno za svirke, ali i dalje prikladno za upotrebu u manjim prostorima poput kuće ili stana.

Zahvaljujući bluetooth opciji, možete se povezati s pojačalom putem mobilnog uređaja i reproducirati željenu glazbu te istovremeno svirati. Takav način vježbanja zasigurno će doprinijeti poboljšanju Vaših vještina. Upotrebom Mighty APP aplikacije koja je dostupna i za Android i IOS uređaje možete upravljati kanalima te kontrolirati Level, Gain i Tone parametre.

Također možete odabrati bilo koji efekt dostupan u aplikaciji i prilagoditi ga vlastitim preferencijama. NUX Mighty 20 BT pruža zvuk u kojem ćete uživati satima.

NUX je jedan od tri brenda u vlasništvu Cherub Technology Co., Ltd.  koji se na tržištu pojavio 2006. godine. Bez obzira na to jeste li hobist, pjevač, tekstopisac ili možda “zvijezda u usponu”, NUX-ove proizvode svakako vrijedi upoznati. Razlog tomu je vrlo bogata ponuda digitalnih i analognih proizvoda koji uspješno pomažu u stvaranju i reprodukciji gotovo svih glazbenih žanrova.

Youtube video

Recenzije

Reviews

There are no reviews yet.

Budite prvi koji će recenzirati “NUX MIGHTY 20 BT, digitalno pojačalo za električnu gitaru”
Vaša košarica
Vaša košarica je prazna
Započnite kupovinu
0