Music Wheel logo

NUX MIGHTY 20 BT, digitalno pojačalo za električnu gitaru

0502020005

159,00 

Nux logo

Brza dostava
unutar 2-5 radnih dana

Prodajno mjesto Zagreb
Ozaljska 96 (Trešnjevka)

Nux Mighty 20 BT pojačalo za električnu gitaru snage 20W s brojnim opcijama.

Specifikacije proizvoda

Nux Mighty 20 BT
  • stil pojačala: combo
  • tip pojačala: modeling
  • snaga: 20W
  • efekti: Modulation, Delay, Reverb
  • zvučnici: 1

Opis proizvoda

Nux Mighty 20 BT

Nux Mighty 20 BT pojačalo za električnu gitaru snage 20W s brojnim opcijama. Opcije uključuju digitalne efekte, 4 kanala, izlaz za slušalice i  ugrađen štimer. Bluetooth opcija omogućava povezivanje s aplikacijom za podešavanje zvuka ili vježbanje uz vaše omiljene backing trackove. Također, na ovo pojačalo možete spojiti bilo koji glazbeni uređaj i putem 3,5 mm AUX-IN.

Radi se o pojačalu koje je dovoljno glasno za svirke, ali i dalje prikladno za upotrebu u manjim prostorima poput kuće ili stana.

Zahvaljujući bluetooth opciji, možete se povezati s pojačalom putem mobilnog uređaja i reproducirati željenu glazbu te istovremeno svirati. Takav način vježbanja zasigurno će doprinijeti poboljšanju Vaših vještina. Upotrebom Mighty APP aplikacije koja je dostupna i za Android i IOS uređaje možete upravljati kanalima te kontrolirati Level, Gain i Tone parametre.

Također možete odabrati bilo koji efekt dostupan u aplikaciji i prilagoditi ga vlastitim preferencijama. NUX Mighty 20 BT pruža zvuk u kojem ćete uživati satima.

NUX je jedan od tri brenda u vlasništvu Cherub Technology Co., Ltd.  koji se na tržištu pojavio 2006. godine. Bez obzira na to jeste li hobist, pjevač, tekstopisac ili možda “zvijezda u usponu”, NUX-ove proizvode svakako vrijedi upoznati. Razlog tomu je vrlo bogata ponuda digitalnih i analognih proizvoda koji uspješno pomažu u stvaranju i reprodukciji gotovo svih glazbenih žanrova.

Youtube video

Recenzije

Reviews

There are no reviews yet.

Budite prvi koji će recenzirati “NUX MIGHTY 20 BT, digitalno pojačalo za električnu gitaru”
0