Music Wheel logo

ART & LUTHERIE Americana Bourbon Burst, akustična gitara + podstavljena A&L torba

0101000016

Nema na zalihi

Prodajno mjesto Zagreb
Ozaljska 96 (Trešnjevka)

Brza dostava
unutar 2-5 radnih dana

  Besplatna dostava
  za narudžbe iznad 65,00€

Cijena dostave 4,65€
za narudžbe do 65,00€

 Sigurno plaćanje karticama
 do 24 rate

Zadržavajući stoljetnu prepoznatljivost i raznolikost dreadnought tradicije, Art & Lutherie Americana Bourbon Burst predstavlja ponovno izumljen klasik. Ova gitara će vam zbog svoje iznimne izdržljivosti biti pouzdan i vjeran pratitelj u svim prilikama, a zbog svog izvrsnog tona i artikulacije oplemenit će svaku vašu svirku.

Specifikacije proizvoda

ART & LUTHERIE Americana Bourbon Burst
  • oblik tijela: drednought
  • prednja ploča: puni cedar
  • zadnja ploča i bočne stranice: divlja trešnja
  • vrat: srebrnolisni javor
  • prstohvat (fretboard): palisander(rosewood)
  • navijači: open-gear 16:1 antique brass
  • nut širina: 43,7 mm
  • duljina skale: 631 mm
  • broj pragova: 21
  • ozvučenje: nema

Opis proizvoda

ART & LUTHERIE Americana Bourbon Burst je gitara iz Godinove obitelji gitara.

Zadržavajući stoljetnu prepoznatljivost i raznolikost dreadnought tradicije, Art & Lutherie Americana Bourbon Burst predstavlja ponovno izumljen klasik.

Ova gitara će vam zbog svoje iznimne izdržljivosti biti pouzdan i vjeran pratitelj u svim prilikama, svojim izvrsnim tonom i artikulacijom oplemenit će svaku vašu svirku.

Godin gitare obuhvaćaju nekoliko brendova:

Priča o Godinovim gitarama počinje 1982. godine sa Seagull-om. Tada je Robert Godin, osnivač današnje renomirane tvrtke Guitabec Inc. proizveo prve modele Seagull gitara. Bilo je to u malom, mirnom mjestu La Patrie, u istočnom dijelu pokrajine Quebec u Kanadi. Prema tom mjestu je dobio ime i jedan od Godinovih brendova.

Osnovna ideja iz koje je proizašao koncept stvaranja Godinovih gitara je bila uzeti suštinske odlike najboljih ručno izrađenih gitara. To se u prvom redu odnosi na izradu gornje ploče od punog drveta, te pomno biranu završnu obradu. Ti elementi ugrađeni su u sve gitare Godinove obitelji, ali uz pristupačnu cijenu, kako bi bile dostupne širokom krugu glazbenika.

I tako je krenula priča, koja danas – osim Seagull gitara – obuhvaća i ostale brendove, a ponuda  instrumenata proširena je i na ukulele, mandoline, pa čak i dulcimer… sve uz iste visoke standarde kvalitete.

Robert Godin danas svoju strast prema izradi ovih vrhunskih instrumenata i svoj posao  dijeli sa svojim sinovima. Simon i Patrick s njim nastavljaju i konstantno unapređuju njegovu ideju i misiju.

Ono na što su u Godinu posebno ponosni je činjenica da su sve njihove gitare u potpunosti izrađene u Sjevernoj Americi. Drvo koje koriste je kanadskog podrijetla i uzgojeno je uz poštivanje najviših ekoloških standarda i principa održivog šumarenja. Vratovi i tijela svih gitara izrađeni su također u Kanadi, na originalnoj lokaciji La Patrie, a gitare su sklopljene u njihovim tvornicama u Quebecu, Kanada te New Hampshire-u, SAD. To žele jasno istaknuti i svojim motom „From Forest to Stage“ („Od šume do pozornice“).

U našoj ponudi možete provjeriti kvalitetu ovih odličnih instrumenata, a iz njihovog asortimana trenutno su u ponudi gitare brendova Seagull i Art&Lutherie, te Godin.

Youtube video

https://www.youtube.com/watch?v=bBdGio8Qi34

Recenzije

Reviews

There are no reviews yet.

Budite prvi koji će recenzirati “ART & LUTHERIE Americana Bourbon Burst, akustična gitara + podstavljena A&L torba”
Vaša košarica
Vaša košarica je prazna
Započnite kupovinu
0