Music Wheel logo

ART & LUTHERIE Roadhouse Bourbon Burst A/E, elektro-akustična gitara + podstavljena A&L torba

0104000009

Nema na zalihi

Brza dostava
unutar 2-5 radnih dana

Prodajno mjesto Zagreb
Ozaljska 96 (Trešnjevka)

ART & LUTHERIE Roadhouse Bourbon Burst elektro-akustična gitara spada u parlor modele – male i moćne gitare izuzetne balansiranosti i odlične artikulacije.

Specifikacije proizvoda

  • oblik tijela: parlor
  • prednja ploča: puni cedar
  • zadnja ploča i bočne stranice: divlja trešnja
  • vrat: srebrnolisni javor
  • prstohvat (fretboard): rosewood (palisander)
  • navijači: open-gear 16:1 antique brass
  • nut širina: 43,7 mm
  • duljina skale: 631 mm
  • broj pragova: 19
  • ozvučenje: Fishman Sonitone A/E

Opis proizvoda

ART & LUTHERIE Roadhouse Bourbon Burst

ART & LUTHERIE Roadhouse Bourbon Burst elektro-akustična gitara s Fishman Sonitone A/E ozvučenjem predstavlja moćnu i glasnu gitaru u nešto manjem tijelu, vrlo pogodnom za putovanja i izlete.

Roadhouse Bourbon Burst model pripada parlor gitarama. Parlor gitare su gitare manje menzure od “standardnih”, što ih čini vrlo pristupačnim i lako svirljivima. Prikladne su kako za početnike, tako i za sve iskusnije muzičare. Odlična je za finger-picking, kao i za pratnju otvorenim akordima trzalicom. Karakterizira ju iznimna svirljivost i vintage vibra u zvuku i izgledu, bilo da se radi o akustičnoj ili elektro-akustičnoj varijanti.

Prednja ploča izrađena je od pune smreke, koja osigurava pun i bogat ton ove “male”, ali iznimno glasne gitare. Zadnja ploča i bočne stranice su izrađene od divlje trešnje.

Ukoliko s ovom gitarom poželite nastupati ili ju pak samo “za sebe” želite svirati na pojačalu, imate na raspolaganju odlično Fishman Sonitorne A/E ozvučenje.

Navedena cijena uključuje i originalnu podstavljenu torbu.

Godin gitare obuhvaćaju nekoliko brendova:

Priča o Godinovim gitarama počinje 1982. godine sa Seagull-om. Tada je Robert Godin, osnivač današnje renomirane tvrtke Guitabec Inc. proizveo prve modele Seagull gitara. Bilo je to u malom, mirnom mjestu La Patrie, u istočnom dijelu pokrajine Quebec u Kanadi. Prema tom mjestu je dobio ime i jedan od Godinovih brendova.

Osnovna ideja iz koje je proizašao koncept stvaranja Godinovih gitara je bila uzeti suštinske odlike najboljih ručno izrađenih gitara. To se u prvom redu odnosi na izradu gornje ploče od punog drveta, te pomno biranu završnu obradu. Ti elementi ugrađeni su u sve gitare Godinove obitelji, ali uz pristupačnu cijenu, kako bi bile dostupne širokom krugu glazbenika.

I tako je krenula priča, koja danas – osim Seagull gitara – obuhvaća i ostale brendove, a ponuda  instrumenata proširena je i na ukulele, mandoline, pa čak i dulcimer… sve uz iste visoke standarde kvalitete.

Robert Godin danas svoju strast prema izradi ovih vrhunskih instrumenata i svoj posao  dijeli sa svojim sinovima. Simon i Patrick s njim nastavljaju i konstantno unapređuju njegovu ideju i misiju.

Ono na što su u Godinu posebno ponosni je činjenica da su sve njihove gitare u potpunosti izrađene u Sjevernoj Americi. Drvo koje koriste je kanadskog podrijetla i uzgojeno je uz poštivanje najviših ekoloških standarda i principa održivog šumarenja. Vratovi i tijela svih gitara izrađeni su također u Kanadi, na originalnoj lokaciji La Patrie, a gitare su sklopljene u njihovim tvornicama u Quebecu, Kanada te New Hampshire-u, SAD. To žele jasno istaknuti i svojim motom „From Forest to Stage“ („Od šume do pozornice“).

U našoj ponudi možete provjeriti kvalitetu ovih odličnih instrumenata, a iz njihovog asortimana trenutno su u ponudi gitare brendova Seagull i Art&Lutherie, te Godin.

Youtube video

https://www.youtube.com/watch?v=d8KM9hhQUZk

Recenzije

Reviews

There are no reviews yet.

Budite prvi koji će recenzirati “ART & LUTHERIE Roadhouse Bourbon Burst A/E, elektro-akustična gitara + podstavljena A&L torba”
0