Music Wheel logo

DADDARIO PLANET WAVES PW-XLR8-01 sredstvo za čišćenje žica (lubrikant)

0609100030

8,91 

DAddario logo

Prodajno mjesto Zagreb
Ozaljska 96 (Trešnjevka)

Brza dostava
unutar 2-5 radnih dana

  Besplatna dostava
  za narudžbe iznad 65,00€

Cijena dostave 4,65€
za narudžbe do 65,00€

 Sigurno plaćanje karticama
 do 24 rate

DADDARIO PLANET WAVES PW-XLR8-01 je lubrikant koji uklanja prljavštinu i eliminira trenje te omogućava brže sviranje uz istovremeno čišćenje žica. Time se žicama produljuje vijek trajanja i obnavlja se kvaliteta njihova tona, a uz same žice  XLR8 također osvježava i sam prostohvat. Jednostavno uzmite ergonomski aplikator i prebrišite žice gore-dolje – i to je to. Proizvod dolazi pakiran u hermetički zatvorenu limenku kako bi se osigurao dugi vijek trajanja proizvoda. Koristi se isključivo na prstohvatu od tamnog drveta i NE PREPORUČA SE korištenje ovog proizvoda na prstohvatu od javora.

Specifikacije proizvoda

DADDARIO PLANET WAVES PW-XLR8-01 je lubrikant koji uklanja prljavštinu i eliminira trenje te omogućava brže sviranje uz istovremeno čišćenje žica. Time se žicama produljuje vijek trajanja i obnavlja se kvaliteta njihova tona, a uz same žice  XLR8 također osvježava i sam prostohvat. Jednostavno uzmite ergonomski aplikator i prebrišite žice gore-dolje – i to je to. Proizvod dolazi pakiran u hermetički zatvorenu limenku kako bi se osigurao dugi vijek trajanja proizvoda.

Koristi se isključivo na prstohvatu od tamnog drveta i NE PREPORUČA SE korištenje ovog proizvoda na prstohvatu od javora.

Opis proizvoda

DADDARIO PLANET WAVES PW-XLR8-01  sredstvo za čišćenje žica (lubrikant).

Youtube video

Recenzije

Reviews

There are no reviews yet.

Budite prvi koji će recenzirati “DADDARIO PLANET WAVES PW-XLR8-01 sredstvo za čišćenje žica (lubrikant)”
Vaša košarica
Vaša košarica je prazna
Započnite kupovinu
0