DADDARIO PLANET WAVES PW-XLR8-01 sredstvo za čišćenje žica (lubrikant)

0609100030

8,91 

DAddario logo

Brza dostava
unutar 2-5 radnih dana

Prodajno mjesto Zagreb
Ozaljska 96 (Trešnjevka)

DADDARIO PLANET WAVES PW-XLR8-01 je lubrikant koji uklanja prljavštinu i eliminira trenje te omogućava brže sviranje uz istovremeno čišćenje žica. Time se žicama produljuje vijek trajanja i obnavlja se kvaliteta njihova tona, a uz same žice  XLR8 također osvježava i sam prostohvat. Jednostavno uzmite ergonomski aplikator i prebrišite žice gore-dolje – i to je to. Proizvod dolazi pakiran u hermetički zatvorenu limenku kako bi se osigurao dugi vijek trajanja proizvoda. Koristi se isključivo na prstohvatu od tamnog drveta i NE PREPORUČA SE korištenje ovog proizvoda na prstohvatu od javora.

Specifikacije proizvoda

DADDARIO PLANET WAVES PW-XLR8-01 je lubrikant koji uklanja prljavštinu i eliminira trenje te omogućava brže sviranje uz istovremeno čišćenje žica. Time se žicama produljuje vijek trajanja i obnavlja se kvaliteta njihova tona, a uz same žice  XLR8 također osvježava i sam prostohvat. Jednostavno uzmite ergonomski aplikator i prebrišite žice gore-dolje – i to je to. Proizvod dolazi pakiran u hermetički zatvorenu limenku kako bi se osigurao dugi vijek trajanja proizvoda.

Koristi se isključivo na prstohvatu od tamnog drveta i NE PREPORUČA SE korištenje ovog proizvoda na prstohvatu od javora.

Opis proizvoda

DADDARIO PLANET WAVES PW-XLR8-01  sredstvo za čišćenje žica (lubrikant)

Youtube video

Recenzije

Reviews

There are no reviews yet.

Budite prvi koji će recenzirati “DADDARIO PLANET WAVES PW-XLR8-01 sredstvo za čišćenje žica (lubrikant)”
0