Music Wheel logo

GODIN Session HT Matte Black RN, električna gitara

0103000021

Nema na zalihi

Godin logo

Prodajno mjesto Zagreb
Ozaljska 96 (Trešnjevka)

Brza dostava
unutar 2-5 radnih dana

  Besplatna dostava
  za narudžbe iznad 65,00€

Cijena dostave 4,65€
za narudžbe do 65,00€

 Sigurno plaćanje karticama
 do 24 rate

Specifikacije proizvoda

GODIN Session HT Matte Black RN
 • tijelo: srebrnolisni javor
 • vrat: javor
 • prstohvat: Indian Laurel
 • duljina skale: 25,5“ (647.70 mm)
 • nut širina: 1.65“ (41.91 mm)
 • finiš: polusjajan
 • finiš boja: Matte Black
 • machine heads: 18:1 ratio
 • fingerboard radius: 12“ (304.80 mm)
 • nut material: Graphtech TUSQ
 • bridge type: Hardtail
 • pickups: Godin GS-1 Single Coil (neck&middle), Godin Custom Humbucker (bridge)
 • switches (toggle, volume, tone)

Opis proizvoda

GODIN Session HT Matte Black RN, električna gitara

Svestranost i izvrstan ton su kvalitete koje svaki gitarist traži u električnoj gitari. A da ne spominjemo i izgled koji zaustavlja dah… Pa kada sve to uzmete u obzir i u to još ubacite i kvalitetne komponente, činjenicu da su gitare izrađene u Sjevernoj Americi po nevjerojatnoj cijeni, dobit ćete gitaru iz snova: Godin Session HT!

Ali to nije sve, jer ovu gitaru dodatno čini uzbudljivom i hardtail bridge s pojačanom stabilnosti sustaina i štima, optimiziran finiš za bolju projekciju zvuka te H-S-S pickup konfiguracija.

U našoj ponudi možete pronaći ovu gitaru u Bourbon Burst ili Matte Black finišu.

 

Godin gitare obuhvaćaju nekoliko brendova:

Priča o Godinovim gitarama počinje 1982. godine sa Seagull-om. Tada je Robert Godin, osnivač današnje renomirane tvrtke Guitabec Inc. proizveo prve modele Seagull gitara. Bilo je to u malom, mirnom mjestu La Patrie, u istočnom dijelu pokrajine Quebec u Kanadi. Prema tom mjestu je dobio ime i jedan od Godinovih brendova.

Osnovna ideja iz koje je proizašao koncept stvaranja Godinovih gitara je bila uzeti suštinske odlike najboljih ručno izrađenih gitara. To se u prvom redu odnosi na izradu gornje ploče od punog drveta, te pomno biranu završnu obradu. Ti elementi ugrađeni su u sve gitare Godinove obitelji, ali uz pristupačnu cijenu, kako bi bile dostupne širokom krugu glazbenika.

I tako je krenula priča, koja danas – osim Seagull gitara – obuhvaća i ostale brendove, a ponuda  instrumenata proširena je i na ukulele, mandoline, pa čak i dulcimer… sve uz iste visoke standarde kvalitete.

Robert Godin danas svoju strast prema izradi ovih vrhunskih instrumenata i svoj posao  dijeli sa svojim sinovima. Simon i Patrick s njim nastavljaju i konstantno unapređuju njegovu ideju i misiju.

Ono na što su u Godinu posebno ponosni je činjenica da su sve njihove gitare u potpunosti izrađene u Sjevernoj Americi. Drvo koje koriste je kanadskog podrijetla i uzgojeno je uz poštivanje najviših ekoloških standarda i principa održivog šumarenja. Vratovi i tijela svih gitara izrađeni su također u Kanadi, na originalnoj lokaciji La Patrie, a gitare su sklopljene u njihovim tvornicama u Quebecu, Kanada te New Hampshire-u, SAD. To žele jasno istaknuti i svojim motom „From Forest to Stage“ („Od šume do pozornice“).

U našoj ponudi možete provjeriti kvalitetu ovih odličnih instrumenata, a iz njihovog asortimana trenutno su u ponudi gitare brendova Seagull i Art&Lutherie, te Godin.

Youtube video

https://www.youtube.com/watch?v=HPsuO71kAWU

Recenzije

Reviews

There are no reviews yet.

Budite prvi koji će recenzirati “GODIN Session HT Matte Black RN, električna gitara”
Vaša košarica
Vaša košarica je prazna
Započnite kupovinu
0