SEAGULL S6 ORIGINAL, BURNT UMBER, QIT, elektro-akustična gitara + podstavljena Seagull torba

0104000001

Nema na zalihi

Seagull logo

Besplatna dostava za narudžbe
iznad 65,00 € (489,74 kn)

Brza dostava
unutar 2-5 radnih dana

Prodajno mjesto Zagreb
Ozaljska 96 (Trešnjevka)

Model Seagull S6 Original Burnt Umber QIT uključuje Godin Quantum IT elektroniku s ugrađenim štimerom.

Specifikacije proizvoda
  • oblik tijela: drednought
  • prednja ploča: puna smreka
  • zadnja ploča i bočne stranice: divlja trešnja
  • vrat: srebrnolisni javor
  • prstohvat (fretboard): rosewood (palisander)
  • navijači: Seagull die cust
  • nut širina: 46 mm
  • skala: 648 mm
  • broj pragova: 21
  • ozvučenje: Godin EPM Quantum IT
Opis proizvoda
Seagull S6 Original Burnt Umber QIT

Seagull S6 Original Burnt Umber QIT gitara se u svojoj osnovi oslanja na višestruko nagrađivani Seagull S6 Original, no svojim izgledom i performansama ipak predstavlja odmak od njega. Osvaja svojim zadivljujuće bogatim vintage izgledom u burnt umber polusjajnom finišu, a boja zvuka je definirana prednjom pločom izrađenom od pune smreke. Model Seagull S6 Original Burnt Umber QIT uključuje Godin Quantum IT elektroniku s ugrađenim štimerom.

 

Godin gitare obuhvaćaju nekoliko brendova:

Priča o Godinovim gitarama počinje 1982. godine sa Seagull-om. Tada je Robert Godin, osnivač današnje renomirane tvrtke Guitabec Inc. proizveo prve modele Seagull gitara. Bilo je to u malom, mirnom mjestu La Patrie, u istočnom dijelu pokrajine Quebec u Kanadi. Prema tom mjestu je dobio ime i jedan od Godinovih brendova.

Osnovna ideja iz koje je proizašao koncept stvaranja Godinovih gitara je bila uzeti suštinske odlike najboljih ručno izrađenih gitara. To se u prvom redu odnosi na izradu gornje ploče od punog drveta, te pomno biranu završnu obradu. Ti elementi ugrađeni su u sve gitare Godinove obitelji, ali uz pristupačnu cijenu, kako bi bile dostupne širokom krugu glazbenika.

I tako je krenula priča, koja danas – osim Seagull gitara – obuhvaća i ostale brendove, a ponuda  instrumenata proširena je i na ukulele, mandoline, pa čak i dulcimer… sve uz iste visoke standarde kvalitete.

Robert Godin danas svoju strast prema izradi ovih vrhunskih instrumenata i svoj posao  dijeli sa svojim sinovima. Simon i Patrick s njim nastavljaju i konstantno unapređuju njegovu ideju i misiju.

Ono na što su u Godinu posebno ponosni je činjenica da su sve njihove gitare u potpunosti izrađene u Sjevernoj Americi. Drvo koje koriste je kanadskog podrijetla i uzgojeno je uz poštivanje najviših ekoloških standarda i principa održivog šumarenja. Vratovi i tijela svih gitara izrađeni su također u Kanadi, na originalnoj lokaciji La Patrie, a gitare su sklopljene u njihovim tvornicama u Quebecu, Kanada te New Hampshire-u, SAD. To žele jasno istaknuti i svojim motom „From Forest to Stage“ („Od šume do pozornice“).

U našoj ponudi možete provjeriti kvalitetu ovih odličnih instrumenata, a iz njihovog asortimana trenutno su u ponudi gitare brendova Seagull i Art&Lutherie, te Godin.

Youtube video
Recenzije

Reviews

There are no reviews yet.

Budite prvi koji će recenzirati “SEAGULL S6 ORIGINAL, BURNT UMBER, QIT, elektro-akustična gitara + podstavljena Seagull torba”
0