SEAGULL S6 ORIGINAL QIT (B-STOCK), elektro-akustična gitara + podstavljena Seagull torba

0104000002-B
Seagull logo

Besplatna dostava za narudžbe
iznad 65,00 € (489,74 kn)

Brza dostava
unutar 2-5 radnih dana

Prodajno mjesto Zagreb
Ozaljska 96 (Trešnjevka)

Seagull S6 Original QIT uključuje Godin Quantum IT elektroniku s ugrađenim štimerom.

Napomena: B-Stock artikl (tvornički gitara ima minimalan pomak na spoju vrata gitare i tijela gitare, naknadno je popravljano sedlo)

Specifikacije proizvoda
Seagull S6 Original
  • oblik tijela: drednought
  • prednja ploča: puni cedar
  • zadnja ploča i bočne stranice: divlja trešnja
  • vrat: srebrnolisni javor
  • prstohvat (fretboard): rosewood (palisander)
  • navijači: Seagull die cust
  • nut širina: 46 mm
  • skala: 648 mm
  • broj pragova: 21
  • ozvučenje: Godin EPM Quantum IT
Opis proizvoda
Seagull S6 Original

Nagrađivana Godinova serija Seagull S6 Original preuređena je bez narušavanja klasične privlačnosti po kojoj je godinama prepoznatljiva. Model poznat kao “flag ship” Seagull linije, S6 Original uključuje prednju ploču od punog cedra, vrat od srebrnolisnog javora, prilagođen polusjajan završni premaz te optimiziran izgled vrata, zadnje i bočnih strana. Kombinacija kvalitetnog drva i tanke, ali izdržljive završne obrade omogućile su da S6 projicira zvuk iznimno jasnih srednjih i širokih bas tonova. Ova gitara će ispuniti očekivanja svakog akustičara. Model Seagull S6 Original QIT uključuje Godin Quantum IT elektroniku s ugrađenim štimerom.

 

Godin gitare obuhvaćaju nekoliko brendova:

Priča o Godinovim gitarama počinje 1982. godine sa Seagull-om. Tada je Robert Godin, osnivač današnje renomirane tvrtke Guitabec Inc. proizveo prve modele Seagull gitara. Bilo je to u malom, mirnom mjestu La Patrie, u istočnom dijelu pokrajine Quebec u Kanadi. Prema tom mjestu je dobio ime i jedan od Godinovih brendova.

Osnovna ideja iz koje je proizašao koncept stvaranja Godinovih gitara je bila uzeti suštinske odlike najboljih ručno izrađenih gitara. To se u prvom redu odnosi na izradu gornje ploče od punog drveta, te pomno biranu završnu obradu. Ti elementi ugrađeni su u sve gitare Godinove obitelji, ali uz pristupačnu cijenu, kako bi bile dostupne širokom krugu glazbenika.

I tako je krenula priča, koja danas – osim Seagull gitara – obuhvaća i ostale brendove, a ponuda  instrumenata proširena je i na ukulele, mandoline, pa čak i dulcimer… sve uz iste visoke standarde kvalitete.

Robert Godin danas svoju strast prema izradi ovih vrhunskih instrumenata i svoj posao  dijeli sa svojim sinovima. Simon i Patrick s njim nastavljaju i konstantno unapređuju njegovu ideju i misiju.

Ono na što su u Godinu posebno ponosni je činjenica da su sve njihove gitare u potpunosti izrađene u Sjevernoj Americi. Drvo koje koriste je kanadskog podrijetla i uzgojeno je uz poštivanje najviših ekoloških standarda i principa održivog šumarenja. Vratovi i tijela svih gitara izrađeni su također u Kanadi, na originalnoj lokaciji La Patrie, a gitare su sklopljene u njihovim tvornicama u Quebecu, Kanada te New Hampshire-u, SAD. To žele jasno istaknuti i svojim motom „From Forest to Stage“ („Od šume do pozornice“).

U našoj ponudi možete provjeriti kvalitetu ovih odličnih instrumenata, a iz njihovog asortimana trenutno su u ponudi gitare brendova Seagull i Art&Lutherie, te Godin.

Youtube video
https://www.youtube.com/watch?v=ySE1f3IymxY
Recenzije

Reviews

There are no reviews yet.

Budite prvi koji će recenzirati “SEAGULL S6 ORIGINAL QIT (B-STOCK), elektro-akustična gitara + podstavljena Seagull torba”
0